fbpx

google ads campagnes uitbesteden

 Succesvolle Google Ads campagnes inzetten zonder zorgen; laat jouw Google Ads uitbesteden bij Nievoo Marketing. We starten met een strategie en het bepalen van jouw doelgroep en doelen. Op basis daarvan worden de campagne(s) ingezet, onderhouden en geoptimaliseerd. 

level up jouw google ads campagnes

Door Google Ads campagnes in te zetten, kun je in alle fasen van het aankoopproces jouw klant bereiken. Dat houdt in dat je zowel de nieuwe klant, een oriënterende klant naar een soortgelijk product of soortgelijke dienst, maar ook de ‘ready to buy’ klant op het juiste moment kunt aanspreken met advertenties. Op deze manier kun je jouw doelen behalen, van merkbekendheid tot leads tot nieuwe klanten.

Wanneer je Google Ads uitbesteedt, haal je direct specialistische kennis én een frisse blik op jouw marketingdoelen in huis. Ofwel; met een strak plan direct van start gaan om jouw doelen te behalen én op te schalen. Na een kennismaking en inventarisatie wordt een strategie bepaald die past binnen jouw huidige plannen en vervolgens worden de campagnes opgesteld. Eenmaal lopende campagnes worden voor jou onderhouden en geoptimaliseerd.

Het uitbesteden van Google Ads geeft je flexibiliteit; je zit niet vast een contracten of vaste medewerkers, maar je kunt doelgericht hulp in schakelen waar nodig.

Jouw Google ads in goede handen

Door jouw Google Ads uit te besteden, kun je zonder zorgen jouw campagnevoeren. De uitbesteding omvat alles wat nodig is om jouw campagnes in goede banen te leiden, waaronder:

intake

Geen goede campagne zonder dat ik jouw bedrijf begrijp en jouw doelen, wensen en huidige situatie met eventueel lopende advertenties ken.

strategie

Een heldere strategie is de basis. Daarom ontvang je een strategie op maat voor de besproken campagnes. Dit wordt de rode draad én stok achter de deur.

campagne

Moment supreme: jouw Google Ads campagnes worden aangemaakt en ingesteld en gaan van start. Jij levert beeld aan waar nodig en ik regel de rest.

monitoring

Mijn persoonlijke favoriet: het monitoren en bijsturen van de campagne en advertenties. Ook de maandelijkse rapporten horen erbij.

optimalisatie

Op basis van de resultaten worden jouw advertenties continu bijgestuurd en geoptimaliseerd. Belangrijk om jouw doelen te behalen en te groeien.

De mogelijkheden

Het volledig uitbesteden van jouw Google Ads campagnes bestaat standaard uit verschillende onderdelen en is van daaruit geheel naar wens uit te breiden.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Intakegesprek
 • Nulmeting
 • Opstellen campagne strategie
 • Zoekwoorden analyse
 • Concurrentie analyse
 • Doelgroep bepaling
 • Advertentieteksten (en advies voor beeld)
 • Opstellen en instellen van de campagnes
 • Doorlopende monitoring en optimalisatie
 • Maandelijkse rapportage en bespreking
 • Voor Google Search, Display, Video en Shopping ads.

Uitbesteding is altijd maatwerk, omdat jouw bedrijf, doelgroep en doelen uniek zijn. Plan dus gerust een kennismaking in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Google ads mogelijkheden

Wist je dat Google Ads meer is dan alleen gevonden worden in de zoekresultaten van Google zelf? Je kunt via Google ads ook banner advertising doen op andere websites, videoadvertenties maken, jouw klanten retargeten en meer!

search ads

Gevonden worden binnen de zoekresultaten van Google

display ads

Afbeeldingen/banners op websites die jouw klant bezoekt

video ads

Video advertenties op YouTube voor of na de YouTube video’s

shopping ads

Jouw artikelen bovenaan bij de zoekresultaten

Veelgestelde vragen over google ads uitbesteden

Hoe veel tijd ben ik eraan kwijt?

Het uitbesteden van de Google Ads campagnes ontzorgt je in verschillende opzichten. Je kunt onbezorgd adverteren en bent gegarandeerd van kwalitatief goede campagnes en gedegen onderhoud en optimalisatie, maar ook scheelt het je een hoop tijd.

Toch vraag ik een kleine tijdsinvestering van je, welke met name tijdens de opstart van de campagnes plaats zal vinden. Houd rekening met 1-3 uur bij de inzet van elke nieuwe campagne.
Wanneer de campagne langer loopt, dan ontvang je maandelijks een digitaal rapport met resultaten om door te nemen en hebben we elke maand een meeting van maximaal 1 uur om de voortgang en strategie te bespreken.

Tussentijds kan het voorkomen dat grotere wijzigingen kort besproken worden. 

Kan ik ook meerdere campagnes uitbesteden?

Absoluut! Op basis van onze kennismaking en jouw doelstellingen maken we een plan voor een x aantal campagnes en daarvoor ontvang je een offerte. 

Wil je na verloop van tijd meer campagnes toevoegen of juist enkele campagnes vervangen of weghalen, dan kan dat altijd. Voor het toevoegen van campagnes zal een meerprijs met je besproken worden. 

Zit ik vast aan een contract of abonnement?

Nee. Wanneer jij met mij gaat samenwerken, hoef je nergens aan vast te zitten.

Ik stel op basis van de intake gesprek een vrijblijvende offerte op van wat wij hebben afgesproken en je hebt daarbij de mogelijkheid om al dan geen periode vast te leggen. Wanneer je er voor kiest geen periode te koppelen aan de uitbesteding, dan ben je vrij om maandelijks onze samenwerking op te zeggen.

Mijn ervaring is dat de bedrijven waarmee ik werk in de meeste gevallen meerdere jaren willen samenwerken.

Toch kan het altijd gebeuren dat de klik er niet is of dat het toch niet werkt en dan is het voor ons allebei prettig wanneer de samenwerking maandelijks aangepast of gestopt kan worden.

Zie ook de algemene voorwaarden.

Kan ik ook mijn sociale media posts uitbesteden?

Jazeker! Bekijk de mogelijkheden voor sociale media uitbesteding hier.

Wil je zowel jouw online marketing campagnes als jouw sociale media kanalen en posts uitbesteden? Dat kan! Plan direct een vrijblijvende kennismaking in en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kan ik ook mijn sociale media advertenties uitbesteden?

Jazeker! Bekijk de mogelijkheden voor sociale media advertenties uitbesteding hier.

Wil je zowel jouw online marketing campagnes als jouw sociale media kanalen en posts uitbesteden? Dat kan! Plan direct een vrijblijvende kennismaking in en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.