fbpx
Selecteer een pagina

GECONTROLEERD GROEIEN
MET ONLINE marketing

Ik run jouw campagnes
en leid je naar de winnende strategie
voor de doorbraak in jouw markt

Naar je grootste omzetdoorbraak ooit

Top notch strategie

We beginnen bij de basis. Zonder ruis en met een bewezen online advertising strategie die werkt.

online campagnes

Volgens de strategie run ik jouw online campagnes op sociale media, Google en andere platformen.

100% controle

Door optimalisatie middels growth hacking methodes groei je naar campagnes waarbij je controle hebt over je leadstroom.

Je hebt cursussen en trainingen gevolgd die je gouden bergen beloven, hoewel ze je in feite binnen 1 tot 4 dagen een gestandaardiseerd verhaal presenteren.

Of je hebt meerdere online campagnes gedraaid, al dan niet met externe ‘cowboy’ agencies, voor niet malse facturen.

Na een meeting met een senior accountmanager ben je vol goede moed gestart, maar achter de schermen hebben zij een batterij junior marketeers op jouw grote campagne losgelaten. Zij hebben je niet de gewenste resultaten gebracht. Niet in de vorm van omzetcijfers en niet binnen de samenwerking.

 

Je mist iemand die echt betrokken is en ´meezweet´ op het plan, alsof het om hun eigen bedrijf gaat. Je wilt een visie en plan om tot die grote doorbraak te komen. Je wilt groeien naar controle over de omzet en groei van het bedrijf.

 

Als enige los ik dit voor je op. Ik vervang de designer koffie agencies en lever de best performing ads. Ik stuur op omzet en winst en betrek je marketing team bij dit proces, om samen sky high te kunnen gaan.

Aansturing op een top notch strategie, die jaren voor je door kan werken op alle fronten en waarmee je controle hebt over het gas én het rempedaal. Want ja, het komt ook voor dat groei in omzet en nieuwe klanten te snel gaat.

Ben jij ready? Vraag een gratis strategie gesprek aan.

boetiek bureau geleid door Iris Pijnenburg

In de afgelopen 8 jaar heb ik talloze campagnes opgezet, getoetst en geoptimaliseerd. Mijn kennis mogen delen met honderden mede-ondernemers én studenten tijdens diverse events en gast-colleges. En gewerkt met zeer uiteenlopende klanten en werkgevers, van lokale winkels tot wereldwijde marktleiders.

Zo heb ik inmiddels duizenden succesvolle campagnes gedraaid. Waarmee omzetstijgingen teweeg zijn gebracht voor bedrijven met meer dan 100k omzet van tot wel 230% in slechts enkele maanden tijd. Dit alles door een gedegen samenwerking, het neerzetten van een bewezen campagnestrategie en het inzetten van winstgevende campagnes die de klant controle geven over de leadstroom.

Samenwerken?

Online marketing opleiding