fbpx
Selecteer een pagina

finisher secrets – finisher’s journal

Hét notitieboek / dagboek voor succesvolle ondernemers.

“Het doel van elke ondernemer is om meer gedaan te krijgen in minder tijd.
Het merk Finisher’s Secrets vereenvoudigt dit proces door ondernemers te voorzien van eenvoudige oplossingen, zodat ze kunnen afmaken wat ze moeten doen.”

Op aanraden van mijn coach, ben ik gestart met het bijhouden van mijn kwartaal doelstelling en het tracken van de dagdagelijkse en wekelijkse progressie in het Finisher’s Journal (aff).

Een clean boekje van degelijke kwaliteit en met een duidelijke structuur. Een die ervoor zorgt dat je een doel stelt wat je binnen de komende 3 maanden wilt behalen en je er vervolgens ook dagelijks én wekelijks aan houdt.

Eerlijk is eerlijk; in het begin was het leuk en aardig, wéér een notitieboek om je plannen in te schrijven en nooit naar om te kijken. Maar dit is anders. Binnen no-time had ik een duidelijke focus op mijn doelstelling, maar dan op een overzichtelijke, totaal niet overwhelming manier. Persoonlijk ben ik iemand die mezelf vrij hoge doelstellingen geeft én daar elke dag wel weer nieuwe doelen bij zet. Deze manier van doelen stellen, jezelf verantwoordelijk houden én helder inzicht houden werkt voor mij perfect om elke dag, week, maand en kwartaal met de juiste focus aan mijn bedrijf te werken om deze op een gezonde manier te laten groeien. Wat mij betreft zeker een aanrader dus!

Mijns inziens bij uitstek geschikt voor ondernemers of personen in een (hoge) management functie, die op zoek zijn naar een duidelijke rode draad om continue groei binnen hun vak/bedrijf te realiseren.

Meer informatie over deze journal is te vinden op de website finishersecrets.com (aff).