fbpx
Selecteer een pagina

online advertising

Als online advertising specialist in hart en nieren help ik jou bij jouw online marketing activiteiten.

De samenwerking bestaat áltijd minimaal uit:

  • Audit van je huidige marketing plan en online marketing activiteiten
  • Ontwikkeling van een top notch strategie
  • Campagne techniek op orde brengen
  • Campagne inzet en optimalisatie
  • Maandelijkse strategie calls om voortgang en vervolg te bespreken

sociale media advertenties

Perfect voor wanneer je aan de slag wilt met sociale media campagnes op bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Pinterest. Je hebt concrete doelen om naartoe te groeien en wilt volgens een maatwerk strategie online campagnes laten draaien.

google ads

Bereik jouw potentiële klant op het juiste moment. Met Google Ads zoekadvertenties of shopping ads bied je jouw product/dienst als oplossing op het moment dat jouw klant er naar zoekt. Ondersteun dit met de mooiste video- en display ads voor een complete strategie.

Z

online marketing training

Je bent met online marketing bezig, maar hebt er niet helemaal de grip op. Uitbesteden past niet bij je, maar je hebt het gevoel dat er meer te halen valt uit jouw online activiteiten. Misschien heb je eerder al trainingen gevolgd, maar heb je toch meer behoefte aan training/advies op maat.

Z

projectbasis / maatwerk

Heb je een ander soort project waarvoor je online marketing expertise in huis wilt halen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Spreker op evenement, Projectbasis campagnes, Overname tijdelijk verlof, Second opinion, etc. Neem contact op en samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.