fbpx
Selecteer een pagina

online marketing strippenkaart

Bedankt voor je interesse!

De strippenkaart is niet meer.. Dit omdat de service zodoende puur op aanvraag vanuit de klantzijde is. Nu hoor ik je denken: dát is juist wat handig is.

Maar is dat ook echt zo? Een strippenkaart maakt lui; aan zowel de klantzijde als vanuit mijzelf en dat past niet bij me. Bovendien ben je op zoek naar iemand die voor jou de meest winstgevende campagnes kan draaien. Daarbij is het nodig dat je vertrouwd op mijn kennis en kunde en ik vanuit mijn strategie en beproefde methode kan werken.

Daarom bied ik alleen nog programma’s aan waarbij er volledige focus en aandacht is voor de online campagnes. Niks geen luiheid, maar continu optimaliseren en doorgaan voor het beste resultaat. Want jij wil toch ook het meeste uit je ads halen? Dat kan alleen wanneer iemand 100% dedicated is om de campagnes op hoog niveau in te zetten én te onderhouden.

Bovendien werk ik met een selecte groep klanten, maximaal 15 per jaar, zodat ik deze focus ook echt kan garanderen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan een strategie sessie in.