fbpx
Selecteer een pagina

over iris pijnenburg

Na ruim 8 jaar in de advertising wereld, heb ik duizenden succesvolle campagnes gedraaid voor klanten. Hiermee heb ik omzetstijgingen teweeg gebracht voor bedrijven met meer dan 100k omzet van tot wel 230% in slechts enkele maanden tijd.

Dit waren stuk voor stuk bedrijven die al aan online advertising deden, met een marketingteam of de grote krachtpatser bureaus maar dé formule nog niet gekraakt hadden.

Al tijdens mijn studie en master was ik gefocust op mijn eigen weg. Geen studentenavonden vol bier van 1 euro, maar gefocust op het begrijpen van de DNA van marketing. Je kunt het een buitenbeentje noemen, maar ik noem het passie.

En die passie heeft geleid tot mijn eerste bedrijf tijdens mijn studie, het runnen van een marketingbureau, het trainen van en spreken voor ondernemend Nederland op verschillende marketing events, het geven van gastcollege aan mijn oud-medestudenten, het draaien van
grote online multimedia campagnes voor wereldwijde marktleiders en vandaag de dag tot Nievoo Marketing. Mijn eigen online advertising boutique bureau!

laten we kennismaken!

Wil je werken aan jouw online marketing (kennis)? Plan gerust een digitaal koffie-momentje in en vertel me wat jouw wensen zijn. Samen kijken we of er een match is en zo ja, hoe ik je het beste kan helpen.