fbpx

Iris Pijnenburg

Aangenaam! Graag stel ik mezelf digitaal voor.

Ik ben online marketeer in hart en nieren. Marketing is namelijk meer dan alleen communicatie. Het is strategiebepalen, uitzetten, analyseren en optimaliseren. Met name dat laatste is waarom ik online zo interessant vind. Zoals ik het altijd zeg, kun je tot in de achtertuin van jouw doelgroep terecht komen en op basis van gedrag en cijfers bepalen wat de juiste route is om te bewandelen met jouw marketing activiteiten. Call me a nerd, maar dat uitpuzzelen vind ik nu eenmaal heel tof om te doen, zeker wanneer het vervolgens ook werkt en je real-time resultaten ziet!

Mijn loopbaan ben ik gestart bij een marketingbureau gespecialiseerd in sociale media marketing. Hier heb ik veel ondernemers training gegeven in sociale media marketing, evenementen mogen organiseren en een succesvolle Community weten op te bouwen om ondernemers snel en kundig te kunnen helpen bij hun sociale media marketing vraagstukken.

Ondanks dat ik hier veel vrijheid en kansen kreeg, miste ik de diepgang om voor één bedrijf te werken. Zodoende heb ik in 2018 besloten om te gaan werken voor een wereldwijde marktleider in de maakindustrie, waar ik binnen een 7-koppig marketingteam verantwoordelijk was voor de wereldwijde online marketing.

Na zowel van de reclamebureau- als van de bedrijfskant geproefd te hebben, begon het te jeuken om voor mijzelf aan de slag te gaan. Door een unieke kans heb ik in augustus 2021 besloten de sprong te wagen en voor mijzelf te beginnen onder de noemer Nievoo Marketing.

Wil je meer weten? Plan gerust een kennismaking in!

 

Online marketing opleiding
Facebook business update
Online marketing training

Zakelijke mijlpalen:

webshops

Twee succesvolle webshops opgezet

– SirityDresses (2014-2017)

– Noevoo Artwork (2019 – heden)

events

Verschillende events georganiseerd

– Seminar Facebook marketing (2017)

– Facebook Business Update Event (2017)

– Facebook Business Update 2e editie (2018)

v

spreker

Spreker geweest bij

– Seminar Facebook & Instagram marketing voor vrouwelijke ondernemers (2016, Schijndel)

– Gastcollege online marketing aan de 

Universiteit van Tilburg (2016)

Meer over mij in de thuissferen:

huisdieren

Mini dierentuin opgebouwd

– 4 Konijnen

– 1 Hond

sport

Vrij uiteenlopend

– Dansen

– Boulderen (enorme beginner)

fun facts

Ontzettend slecht in planten levend houden, maar ik blijf het proberen. Alle tips zijn welkom! 🙂

laten we kennismaken!

Wil je werken aan jouw online marketing (kennis)? Plan gerust een digitaal koffie-momentje in en vertel me wat jouw wensen zijn. Samen kijken we of er een match is en zo ja, hoe ik je het beste kan helpen.